Jun 25, 2007, 7:36 PM

Милан-Манчестър (за феновете на Милан) 

  Poetry
844 0 3
И ето идва края,
за Милан това е рая,
но какво да каже Мая,
която направо се смая.
Милан се вижда - ще бият,
Манчестър ще се напият,
а феновете ще се сбият.
Какво да се прави,
на Манчестър не им се нрави,
но двата им леви крака
донесоха на отбора краха.
Сложи се край на всички надежди
Манчестър да погледне с повдигнати вежди
към класиране в Шампионската лига.
И Милан гледа, без да мига,
предвиждайки следващата среща,
която ще бъде още по-гореща.
Двата тима ще се борят,
коментаторите пак ще спорят,
но победата една е
и кой ще бие се не знае. 

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??