Nov 12, 2006, 2:43 PM

миниатюра 

  Poetry
913 0 10
Далеч е ръката ти днес.
И няма на този свят песен,
в която със много тъга,
да пеят за нашата Есен!!!

© Диана Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??