Jan 19, 2011, 8:00 PM

Мисли 

  Poetry
443 0 0

 

 

 

Пърхащи криле на пеперуда,

откъснати от детската ръка,

невинност - сляпа заблуда,

мисли объркани, като късове от счупени стъкла.

 

Дни безкрайни в роя ежедневен,

очи блуждаещи в бъдеще далечно,

мечти сияйни в свят неземен,

живот пътуване без спир и вечно.

 

 

 

 

 

© Елeна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??