Jan 25, 2023, 11:01 PM

Мисли за мен 

  Poetry
789 1 0

 

Мисли за мен...

Мисли за мен, не ме забравяй.

Припомняй си отминалите дни.

Мисли за мен като за светъл лъч,

проникващ нежно в твоето съзнание.

 

Очаквай ме...

Очаквай ме със трепетно вълнение.

На пръсти брой оставащите часове.

Мисли за мен като за миг безкраен,

живеещ тайно в твоето сърце.

 

Разтапяй се...

Разтапяй се като снежинка,

докоснала едва-едва дланта ми.

Мисли за мен като за огън,

огряващ ангелското ти лице.

 

Усмихвай се...

Усмихвай се със ослепителната ти усмивка,

на слабостта, на болката, която ни сближава.

Мисли за мен като за ручей,

изпълнен със бълбукаща любов.

 

2004

© Лъчан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??