Jun 18, 2007, 5:50 PM

Мистично лилаво 

  Poetry
587 0 3
Мистично лилаво целува,
пустинна есен преминава,
и в този квантов скок
към галактическите висоти ,
Душата ни остава
в центъра на слънчевия диск,
готова да се извиси,
молеща се за спасение,
в пламъка на горяща факла
да изгори астралната тъма,
на две да се разкъса в нас плътта,
а далеч от оковите на ума,
какво ли друго ни остава,
освен да посрещнем онази
блажена тишина.






© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??