Apr 5, 2007, 1:07 AM

Мога ли>? 

  Poetry
1025 0 2
Мога ли?

Мога ли да спра да те обичам?
Мога ли да престана след теб да тичам?
Мога! Но сам за себе си отричам.

В мислите ми - място вече нямаш ти.
Махни се! Махай се!
Нека да спре да ме боли!
Не мога до живот
да мисля, аз, за теб.
Не мога винаги да тръпна,
зърна ли твоя силует.

Мога ли да спра да те обичам?
Мога ли да спра след теб да тичам?
Мога! Разбира се, че мога.
Но не искам!...

... защото трудно ми е
да се боря срещу любовта,
въпреки че към теб ме тласка тя.

© Драгомир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??