Aug 24, 2007, 9:13 AM

Моите дечица 

  Poetry
1037 0 5
 

Стиховете са за мен деца.

Ах, колко много съм родила!

И оше раждат се от любовта,

от стиховете черпя свойта сила.


Не са те плод на мойта страст

неутолена, нито на греха.

"Децата" ми са скрития копнеж

и мойте чувства, изразени в рими.


Стиховете са за мен деца.

Ще кажат - многодетна майка,

но аз моля Бог да ми дарява още,

да ми дава светлина!


Да ме напътства през трънливия ми път,

да пази моите "Звездички".

Когато някои ден отида си оттук,

мечтая те да бъдат четени от всички!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??