Sep 28, 2011, 11:24 PM

Молитва 

  Poetry » For kids
1145 0 2

Когато аз очи затварям,

на някого прощавам.

Наум молитва изговарям, 

с надежда към небето гледам.

© Дари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??