Dec 29, 2005, 12:06 AM

МОЛИТВА 

  Poetry
590 0 0

МОЛИТВА

И тази нощ ще бъде като другите,

безсънен поглед вперила навън.

Пътеки хиляди ще наблюдавам –

да търся моята сред тях.

Угаснал храм в душата ми се моли

за своя първозван светец,  

О, Господи, ще мога ли отново да се вричам,

“Обичам те!” – без свян да кажа пак.

Пътеката дали ще забележат,

минаващите покрай мен?

Смилете се!

Душата ми се моли –

да се обича не е грях!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??