Apr 23, 2010, 4:32 PM

Молитва 

  Poetry
819 0 17

 

 

 

Музика >>>

 

 

 

Когато се загубя 

в пътя труден,

под бремето 

на черните ми спомени

и вече 

със очи назад е бъдното,

а във душата ми 

е само горест,

тогава,

Боже, 

дай ми Светлината -

ослепително сияйна, 

да прогледна,

и да си взема сбогом 

с необятното,

дома си да открия 

в обич земна.






© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??