Светът е бял и сякаш Бог се e усмихнал...
Пролет е, и птиците са влюбени...
Сред себе си, в отчаяна молитва,
се молиш, да не се изгубя...
И аз го знам! И знам, че ти си тази,
която, знаеш, исках да открия...
И моля се на Бог, да ни запази...
и някога... Дори и някога...
да бъдем Ние...
© Марин Урумов All rights reserved.