Aug 20, 2007, 9:53 AM

Моля те!!! 

  Poetry
814 0 6
Господи, колко те искам!
Моля те, позволи ми да те имам!
Само тази нощ
и после ще си тръгна.
Обещавам!
Завинаги ще си отида,
но прости ми и позволи ми
още ден да бъда с теб.
Още миг да те усещам.
Само тази нощ да бъда твоя...
Само тази нощ да те почувствам,
да те имам...
Разреши ми...
тялото ти искам, не душата.
Тя е вятър!
Тя не значи нищо...
Дявол да те вземе,
толкова те искам,
че умирам.
Всеки миг по малко се стопявам...
И моля се...
Не искам любовта ти...
Тялото ти искам...
Позволи ми...
да те любя само още миг...!!!

© Сандра Неста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??