Oct 5, 2015, 5:40 PM

Момичето с лешниковите очи 

  Poetry
789 1 5

Сред поляни от лалета

и небета от мечти
виждам все това момиче
с лешниковите очи.
 
Във косите ù красиви
виждам тайни и дъги,
а в очите ù - копнеж 
да гледат падащи звезди.
 
Във ръцете виждам огън
като от самия Ад
и щом тя държи графит, той
се превръща в диамант.
 
Това е то - момичето
с кафевите очи,
със сърце от шоколад и
със душа от светлини.

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??