Sep 14, 2008, 8:48 AM

Монолог 

  Poetry
655 0 1

Отлитам с мисли
за теб
Звездите
изгарящи бели
петна
Сигурно съм луд
всеки ден да
усещам вятъра
в края на нощта
Харесва ми -
когато си там
Идвам
Аз ще...

 

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??