Aug 22, 2024, 11:31 AM

Морска шир с розово лице 

  Poetry
43 0 0

Лятото разпери

слънчеви ръце,

морска шир намери

с розово лице,

 

а под него синьо

търси своя мир,

без да си почине,

лее се безспир.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??