Aug 11, 2023, 8:32 PM

Морски привети 

  Poetry
129 0 0

 

Вчера и днес морето различно приветства:
Добре си дошъл или просто не става!


Вятърът тих, утре - бури донесъл,
превръща се в стих на някоя песен. 

 

Мъглите вечерни с утрото вдигат завеса,
хоризонтът е чист, 
слънце прежуря пясъка мек и златист. 

 

Ходило горещо, 
прохлада в солени води,
плажът самотен, морето само с нас го дели. 

 

Тук всички сезони са сини,
гледка безкрайна за ненаситни очи.
Колоритният залез над топлите ниви,
унася в дълбоки желания, мисли и сладки мечти.

                  

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??