Mar 7, 2007, 11:53 AM

Морските вълни са горчиви 

  Poetry
1238 0 14
Морските вълни са горчиви,
векове поени са от сълзи
по кръвта от битките диви
и изчезнали в дълбините души.

Морските вълни са горчиви,
не приемат страхливи мъже
или който в живота пълзи.
По това си приличат с небето,
раждащо падащите звезди.

Морските вълни са горчиви,
векове поят ги сълзи...

© Морякът All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??