Москва… не вярва на лъжи,
че някой може да стопи
стотици танкове - в калта.
На най-великата войска.
Москва… не вярва на лъжи,
че някой дръзва да свали
десетки - нейни вертолети
и най-модерни самолети,
Москва… не вярва на лъжи,
че някой дрон ще потопи
съветски флагман - богатир.
Борец за правда и за мир.
”Москва” не вярваше в лъжи,
и днес… на дъното лежи.
Матрос е хвърлил дълъг фас
в пробита кофа пълна с газ.
Юри
Йовев
Април
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.