May 9, 2019, 11:41 PM

Моя душа 

  Poetry
499 3 10

Моя душа! Мой гълъб бял!

В себе си любов и доброта събрал!

Лети! Кацай на рамо, на перваз!

Дарявай обич на всеки от нас!

Запалвай нежност във всяко сърце!

Разтваряй в прегръдка всички ръце!

Лети! Лети неуморно моя душа!

На всяко лице край теб да грейне радостта!

 

 

 

 

Няма човек, който да игнорира любов и добро! Всеки ги приема! Доброто е огромна сила!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??