Jul 1, 2020, 10:57 AM

Моят роден град 

  Poetry » Civilian
927 0 1

Моят роден град

 

 

Разхождам се в моят чуден малък град,
тих и спокоен, взел сърцето ми в плен.
С всяка стъпка откривам свят непознат,
с възхита, не само защото тук съм роден.

 

В парка, и по улиците срещам толкова хора,
с усмивка, нали всеки с другия се познава.
И да не ми се говори, от тъга или умора,
вдишвам и с нови сили животът продължава.

 

Градът е малък, колкото точка на атласа,
Горна Оряховица, с любов го наричам.
Стига ти, да дойдеш за няколко часа,
и тогава ще видиш, защо го обичам.

 

 

Явор Перфанов
30.06.2020 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??