Sep 24, 2006, 5:48 PM

моят сезон 

  Poetry
601 0 7
Мъгла над мен припада, здрачът бавно се спуска. Усещам сякаш с листопада се ронят думи, мисли, чувства. Нима таз мека есен ще пропусне да пръсне багри във пастелен тон, та волен вятъра кога препусне, до шушка да оголи всеки клон. Да се стаи повехнала тревата и над помръкнали ливади пусти самотен вик във тишината да спотаят щастливи устни. Да се слее дъхът ми със вятъра, сърцето ми да бие до пръсване. Сив воал вечерта да намята върху леденеeщите ми пръсти.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??