Jul 19, 2006, 10:31 AM

Моята кака 

  Poetry
10615 0 13

Моята кака е много красива.
Моята кака е много добра.
Все ме поглежда с очи дяволити,
все на шега, с укор клати глава.

Сбъркам ли, тя ми мърмори безкрайно.
Аз зачервен, плахо мигам с очи.
Щом е добре, тя говори омайно
с поглед доволен до мене стои.

Най-обичам във ней да се сгуша
и с ръка да погали мойте коси.
Аз притихнал, спокоен да слушам,
как сърцето и тихо тупти.

Много обичам си моята кака.
Приятелка вярна за мене е тя.
Все ме закриля и ме напътства,
тя е опората моя в света.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??