Feb 23, 2007, 9:57 PM

Моята сестричка 

  Poetry
2659 0 6
Имам си сестричка малка
много ми прилича на русалка.
С коса златиста
и очички сини кат мъниста.
Тя е радостта на мама
а аз на нейната промяна!

© МАРИНА ДИМИТРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??