Мразете ме,
аз повече се мразя!
И нищо не е в сила
моята омраза да я укроти!...
Кълнете ме,
Без туй съм прокълната
От мойта повелителка,
От лудостта...
Лъжете ме,
излъга вече мен съдбата,
Че няма да остана
Сам-сама...
Отблъсквайте ме,
Аз отдавна съм самотна...
Защото никой не обича
Другостта...
Убивайте ме,
С камъни целете,
Хвърлете върху мене
Всичката вина...
Разкъсайте ме,
разчленете,
И нека във ръцете ви умра!...
© Лилия All rights reserved.