Sep 23, 2018, 7:24 PM

Музика се сипе 

  Poetry
183 0 0

МУЗИКА СЕ СИПЕ

 

Спомням си... често, повярвай ми,
въпреки дългото време отминало,
две неща, следи дълбоко оставили,
следи от лудото, горещо минало.

 

Не мисля вече за трудната раздяла.
От нея в сърцето имам белези сиви.
Но и то, на теб отдадено всецяло,
пази спомените цветни, красиви.

 

Целувките изпили любовната страст
до дъно, станали лебеди нежно бели.
Очите ти, добили звездната власт,
душите ни в едно завинаги слели.

 

Музика се сипе от скъсаните струни.
До края ще трептят трели любовни
ту леки, ту страстно зовящи, бурни,
докато ги погълнат тревите надгробни.

 

23 09 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??