Nov 5, 2009, 12:34 AM

Мъжко признание 

  Poetry
730 0 18

МЪЖКО ПРИЗНАНИЕ


Жените са неразгадана бездна,
вселена от примамки обещаващи -
необуздани в миговете звездни
и яростни, когато отмъщават...

Жените са като номади – скитат
във мислите си,
в сънищата даже,
в желанието обич да изпитат...
Но на мъжете рядко ще го кажат...

Жените са безкрайност и безбрежност
от чувства и емоции, ярост дива...
Ала и океан от топла нежност,
готова сладостно да те облива.

Жените са потайни и прикриват,
че слабостта им в сила се превръща.
И въпреки, че често си отиват,
готови са отново да се връщат...

Жените знаят върхове незнайни,
където ни се иска да останем
и, може би, заради тези тайни 
ще бъдат винаги от нас желани...



04/11/2009

11.30

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??