Jul 1, 2009, 8:58 PM

На Антония. ЧРД 

  Poetry
1333 1 6

Реших за твоя ден рожден

да "копна" нещо наготово,

защото знаеш, че на мен

понякога ми липсва слово.

 

Порових се из интернет

с надеждата за думи верни,

намерих поздрави безчет,

но бяха те клишета бледни.

 

Днес всеки ще ти пожелае

живот и здраве, щастие, късмет,

любов, пари, усмивки, то се знае

и много, много дни напред.

 

А аз какво ли да добавя,

освен това: лопатата счупи,

вдигни глава високо горе

и на света се усмихни.

 

Дори да мислиш, че е трудно,

помни - захлопне ли се тук врата,

животът ни извършва чудо -

отваря другаде врата.

 

Затуй в сърцето съхрани

младежки огън, вяра и надежда,

че чакат те години по-добри

и много неоткрита нежност.

 

Бъди това, което си!

Бъди любяща, силна, мила!

Постигай своите мечти!

И нека Бог да те закриля!

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??