May 18, 2008, 12:58 PM

На бара! 

  Poetry
608 0 3
Следях как тайно гледаш ме с очи,
стоях и нямах в джоба си пари,
непозната беше ти за мене
и за миг аз бях смутен!

За теб ще бъда само капка дъжд,
дори да съм поредният ти мъж.
Огънят на твоите очи иска мен да изгори!
Огънят на твоите очи иска мен да изгори!

Сядам тихичко на бара
и запалвам си цигара,
а лицето твое ме изгаря!
И сега на теб се кланям,
после, знам, ще съжалявам -
бедната душа не е за рая!

За теб ще бъда само капка дъжд,
дори да съм поредният ти мъж.
Огънят на твоите очи иска мен да изгори!
Огънят на твоите очи иска мен да изгори!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Странно, но много от стиховете ти ми звучат като песни Може това да ти е идеята де, не знам... Но е някакво забавно, веднага почвам да си тананикам в тон с текста Браво!
  • писана е по повод на едно красиво събитие
  • това песен ли е??? или на мен поне ми звучи мелодично
Random works
: ??:??