Apr 21, 2010, 6:53 AM

На брат ми 

  Poetry
6053 0 6

Обичам те, когато се прибираш

от мач – покрит със кал и уморен.

По коленете на анцуга събираш

тревата ти от целия терен.

 

Обичам те, когато спиш спокоен,

положил на ръчичката глава.

Обичам те, когато си разстроен,

дори да ме нервираш след това.

 

Обичам те и щом ме дразниш даже,

и да не ти говоря с часове.

Три думи искам само да ти кажа –

това са те: „Обичам те, братле!”

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??