Jun 2, 2007, 9:33 PM

На брега на морето 

  Poetry
680 0 6
На брега на морето
песъчинки брояхме.
Като малки деца
със вълните играхме!
С бяла пяна опръскани,
мили думи шептяхме,
с гларусите се гонехме,
със делфини летяхме!
Кораб бял в хоризонта
платна е разперил.
Като  птица могъща
у дома се завръща!
На брега на морето
кули от пясък строяхме
и за поздрав на всички
бяло знаме развяхме!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??