Oct 5, 2019, 10:00 AM

На децата 

  Poetry » For kids
1210 0 1

Към децата

 

Какво мечтаеш в този час?
Защо не дойдеш ти при нас?
Ела, на нас се довери!
Очакват те безброй игри!

Най-волната ще избереш
и цял ден няма да се спреш
Ще тичаш, скачаш и жумиш,
та вечер сладичко да спиш.

Простор, поляни, широта,
природа с чудна красота
ще сбираш в своето сърце
и ще извайваш със ръце.

И щом ний с теб се разделим,
Ще ни остане знак любим.
Задълго детските души
приятелство ще утеши!

© Павлина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??