Nov 17, 2006, 8:14 AM

На Елин 

  Poetry
870 0 2

                                                    На...

Душата ми умира бавно
без твоята сърдечна топлота.
И няма музика в ушите ми,
щом лишена съм от твоите слова.

Нощите ми толкова са празни,
щом не усещам твоята ръка
да гали сънено косите ми
и аз да я целувам след това.

И утрините ми са мрачни,
щом събудя се без теб...
И няма ги очите сини,
тъй изгарящи, проникващи дълбоко в мен.

Любов безумна,
тъй непосилна си за мен!
Убийца нежна,
искам да умра от теб!

© Ваня Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??