May 28, 2008, 3:29 PM

На колене 

  Poetry
546 0 4

 

 

Колкото прашинка ми остана

от предишната жена.

Цялата съм разпиляна

да те търся по света.

Загубих си усмивката,

спокойния си сън забравих.

Уморих се да стоя изправена,

а душата ми стои на колене.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??