Ако не е любов, кажи какво е.
Какво така смразява и гори?
Ако не е от щастие, защо е?
Защо ме води по твоите следи?
Да те чакам ли с надежда?
Или да продължа напред?
Как за друг да се оглеждам,
щом животът ми е свързан с теб?
Да се опитам да се влюбя?
Да загърбя брака и мечтите?
Чувствата си да загубя?
Да те намразя за лъжите?
* * *
© Хриси Димитрова All rights reserved.