Ти си тук, мое мъничко щастие,
моя нова, безмерна любов,
вдишвам твоето нежно ухание,
а домът ми е пъстър и нов.
Всяка мъничка дрешка обичам,
всяка сънена твоя усмивка,
всяко къпане и преобличане,
всеки поглед ме прави щастлива.
Ти си тук, тези мънички пръстчета
стискат нощем ръката на мама
и навярно във твоите сънища
пак съм с теб, моя радост голяма.
Тази обич е толкова нежна,
аз за теб днес съм целият свят,
ти за мен си мечти и надежди,
още малки, но бързо растат.
Аз за тебе съм скут и утеха,
топла гръд и любимият глас,
ти си ритъмът нов на сърцето,
ти си моето утрешно аз.
© Яна Вълчева All rights reserved.