May 2, 2007, 1:19 PM

На моята приятелка Суета 

  Poetry
856 0 3
Импровизация върху "Виртуални цветя" - Светла Стайкова

Типично... безглаголно... полуразбрано...
наситено, но нежно цикламено.
Интилигибилен мост с Лахезис...
Нежадувана обич... позакъсняла...
ненапълно споделена любов...
Семейство... деца... КАТАРЗИС...
носталгия по... недоизживяно мигновение...
сребърна лунна пътека...
цикламено-розова пролет...
вербално съприкосновение...
неосезаема самота...
фин... мисловен полет...
крехка душевност...
скучна житейска ПОВЕСТ...
Диалогичност със... СЕБЕ СИ...
чиста проба СОФИЗЪМ,
почти съдебни пледоарии...
адвокат - вроден егоизъм...
прокурор - будна, формирана СЪВЕСТ
липсваща... съдийка МЪДРОСТ... ;)))

© Красимира Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??