Feb 16, 2010, 10:16 AM

На Н... 

  Poetry
454 0 2

Знаеш колко много те обичам
Името ти в стихове го сричам
Не мога даже миг без теб
загубен луд поет

За теб моретата преплувах
дори не можех и това
оставих те и уж лудувах
но без теб е самота

Глупости правя за да те впечатля
но няма даже дума на света
с която бих казал едно
Обичам те дано е за добро

© Тихомир Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??