Oct 31, 2015, 2:56 PM  

На народните будители 

  Poetry » Civilian
427 0 0

Да помним народните будители -

туй са на отечеството спасители!

Нека всяко сърце да е готово

да чуе тяхното мъдро слово!

 

Пак да се събудим - нека,

светлината им да ни озари,

че от идеалите им сме далеко -

всеки днес мисли за пари.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??