Sep 3, 2007, 9:47 AM

На парченца 

  Poetry
723 0 2

Слънце съм, но съм залез,
мрак съм вътре във мен.
Езеро съм, но съм блато,
бушуващо море съм вътре в мен.

© Лъчо Узунов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??