Mar 26, 2007, 3:08 PM

На теб 

  Poetry
645 0 3
Седя с теб, а времето е спряло...
Ухание на нежност и на страст.
Целуваш ме, потръпва мойто тяло.
Тиха музика и само ти и аз.

Изгубвам се в очите ти прекрасни,
целувам устните и твоето лице.
Няма мисли - ни объркани, ни ясни,
чувам само своето сърце.

Ти мечта си сбъдната, дори за миг,
едно вълшебство, утринна роса,
изгарящ ме копнеж, сподавен вик,
прекрасен сън и много топлина.

Целувка страстна и гореща,
пръсти, тръпнещи да се вплетат в моите коси.
Плам, страст, желание и среща.
Ухание на обич и споделени мечти.

А после тръгваш си и всичко сякаш свършва...
Сякаш сън било е, а дали не е??
Само споменът при мен се връща...
Любов ли е това, кажи, сърце??!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??