Dec 25, 2014, 4:27 PM  

На теб с обич! 

  Poetry
437 0 0

 

Животът ни е дълъг път в безкрая;
не свършва той, когато остареем.
И както, че ме има, твърдо зная -

един до друг със теб ще го живеем!

 

Ще минем през успехи и провали,
ще бъдем на ниво и ще грешим,
амбициите свои ще прежалим,
когато гордостта им ни тежи.

 

Ще бъдем врагове, ще бъдем близки,
но заедно по пътя ще вървим,
и днес на твоя ден рожден аз искам
"сега" да бъде миг неповторим.

 

Днес пожелавам ти спокойна зима
и дни, изпълнени със топлина!
Бъди щастлива, моя несравнима,
бъди най-истинската, моята жена!

16. 12. 2014 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??