Apr 6, 2007, 5:35 PM

На тръгване 

  Poetry
1297 0 6
 

Ах, рано е, рано е още за сълзи

на дълго таена вина.

За крясък от болка след ери безмълвна,

бушуваща в мен тишина.

 

Да тръгвам е време,

                           а ключа ръждясал

къде да изхвърля не знам.

Сегашният път накъде ме отнася

и друг ще ме грабне ли там?...

 

Ах, късно е, късно е вече за тази

погребана в мрака съдба.

Ще взема каквото успях да запазя...

                                      прости ми.

Ще тръгвам сега.

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??