Feb 28, 2017, 9:54 PM

На земята ли живеем или на луната 

  Poetry
391 0 0

Господи, защо заспа?
Ислямът вече ни залива.
Потоп е той, а не вълна.
Добрите мисли ни изтрива.

 

Вземи поговори с Аллах.
Следовниците Му - безухи.
С какво различни сме от тях?
Защо не може да сме чути?

 

То бяха бомби, а глави
режат, че сме християни...
Нахлуват в нашите земи
и искат тука да останат.

 

Дядо ми не взел чалма,
да съхрани кръвта в рода ни.
Днес как да сториме това,
пред озверели мюсюлмани?

 

Те вилнеят, Ти мълчиш,
а политици се продават.
Кълбото земно, току виж,
на полумесец го преправят.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??