Jan 26, 2006, 9:04 AM

Надежда 

  Poetry
949 0 1
Няма те и няма да те има,
вечно ще е празен моя ден.
Пусти ще са пролет,лято,зима,
щом те няма,щом не си до мен!!!
Всеки ден ще чакам на вратата,
да дочуя твойте тихи стъпки,
да прогониш ти оттука самотата,
да вазварнеш сладостните тръпки!!!
Радостта че сме отново двама,
че не ще е празен моят ден
и че любовта ни тъй-голяма,
пак е жива в теб и мен!!!...

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??