Jun 3, 2007, 4:23 PM

Най-добрата жена  

  Poetry
1129 0 7
Ще се моля за още!
Ще се моля за всичко!
Ще се моля да бъда
най-добрата жена!
Не светица!
Не Дева!
Нито майка Тереза!
Ще се моля да бъда
твойта вярна жена!

Ще се моля!
Ще искам!
Ще бъда жената!
Най-добрата жена
за твойто сърце!
Да споделям тревогите
твои в живота!
Да ти давам от моите
светли мечти!

Ще целувам ръцете ти!
Ще попивам сълзите ти!
Ще се кланям на Бога,
пред твоите крака!
Но ще бъда единсвена,
само единствена!
За сърцето ти...
Най-добрата жена!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??