Aug 18, 2006, 7:44 PM

Накрая с любовта останах... 

  Poetry
936 0 0



Любов и обич,
обич, пак любов -
светът изчерпан е.
Аз търся нов.
          А вие?

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??