Apr 8, 2007, 10:13 PM

Нали? 

  Poetry
471 0 1


Прониквам дълбоко в теб.

Странно е, нали?
Усещаш трепет и промяна.
Сладко е, нали?
Галя сетивата ти с усмивка.
Харесва ти, нали?
В погледа ми всичко се крие.
Виждаш го нали?

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??