Mar 12, 2007, 10:10 AM

Nameless 

  Poetry
929 0 4
Днес роди се Ангел светъл
аз видях, разхождаше се Тя до мен.
И топло чувство аз усетих, но в мрак потънах аз разбрах
И Ангелът изчезна. Къде отиде аз питах,
но само Мрак и Тъмнина.
И усетих липса в моето сърце.
И усетиx как в мъгла потъвам във смъртта.
Но Ръка протегна се
и нови сили аз събрах.
И видях Тя там беше,
обляна в Светлина
и усетих как потъвам в Любовта.

© Вирус All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??