Aug 15, 2007, 2:31 PM

Направи ме единствено твоя 

  Poetry
911 0 26
Не мери любовта ми на чужда везна!
Не претегляй течащото време!
Ето, виждаш ли?
Твоя съм!
Тук и сега!
Не отмервай в секунди момента!
Превърни ме във цвете на твойте гърди,
но не късай от него листенца!
Ще цъфтя като роза във твойте очи,
ароматна, но доста бодлива!
Не мери любовта ми на чужда везна!
И... не сравнявай със нея!
Ето виждаш ли?...
Тук съм!
Вземи ме сега!
Направи ме единственно твоя!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??