Jan 21, 2007, 4:14 PM

Нарцистично 

  Poetry
755 0 5

Желая ли се или не,
не мога да се проумея!
Щом си посегна (да се сгрея)
- отказват двете ми ръце.

Да кажеш, че съм с грозно тяло,
ще бъде липса на морал,
дори и Нарцис би желал
тъй да изглежда в огледало.

И глупав май не съм съвсем,
(дори съм бегло оргинален),
но проблема ми банален
руши ликът ми на бохем.

Така измъчен съм в момента,
че вече мисля в манастир,
да прибера в покой и мир
 на любовта ми конкурента.

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??